[Help]How to open two instances of fortnite?

Post Reply
Zinola1
Posts: 1
Joined: Wed Apr 18, 2018 2:00 pm

[Help]How to open two instances of fortnite?

Post by Zinola1 » Wed Apr 18, 2018 2:03 pm

Does anyone know how to open 2 instances of fortnite at same time, i cant execute it twice, help!
thanks in advanced

5k18a
Posts: 6
Joined: Sun Feb 14, 2016 12:22 pm

Re: [Help]How to open two instances of fortnite?

Post by 5k18a » Fri May 18, 2018 10:25 pm

Try to use Sandboxie it should work https://www.sandboxie.com/

langvang
Posts: 1
Joined: Mon Nov 12, 2018 8:25 am

Re: [Help]How to open two instances of fortnite?

Post by langvang » Mon Nov 12, 2018 8:27 am

Dont need sandboxie, cause i've tried that.

Once 1 instance of fornite is running, YOU CTRL+ALT+DEL and shut down the FortniteClient-Win64-Shipping_BE.exe or (EAC) whichever one is running

than re open launcher and start...

wola!

me and my son has been playing together for awhile doing this, i have not tried 3 instances, but 2 for sure work (edit: just tried 3 instances and YES they do work using same method) but they have to be on different work stations. Don't see why even more than 3 will not work...

IF you open 2 or more on the same machine those 2 will be able to login but not play due to party issues. BUT on different machines through aster.
THEY WORK! Enjoy

Redactor
Posts: 1
Joined: Sat Dec 08, 2018 2:17 am

Re: [Help]How to open two instances of fortnite?

Post by Redactor » Sat Dec 08, 2018 2:20 am

langvang wrote:
Mon Nov 12, 2018 8:27 am
Dont need sandboxie, cause i've tried that.

Once 1 instance of fornite is running, YOU CTRL+ALT+DEL and shut down the FortniteClient-Win64-Shipping_BE.exe or (EAC) whichever one is running

than re open launcher and start...

wola!

me and my son has been playing together for awhile doing this, i have not tried 3 instances, but 2 for sure work (edit: just tried 3 instances and YES they do work using same method) but they have to be on different work stations. Don't see why even more than 3 will not work...

IF you open 2 or more on the same machine those 2 will be able to login but not play due to party issues. BUT on different machines through aster.
THEY WORK! Enjoy
Dude, thank you so much! I've been researching forever how to run 2 instances of fortnite for a bit. I was even going to install it on my virtual machine but I know those are too slow to run anything. I was going to try aster and sand.

I had to make an account to thank you. This works perfectly!!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest