So, Aster does need double GPU or?

Post Reply
tshot
Posts: 1
Joined: Sat Aug 04, 2018 5:03 pm

So, Aster does need double GPU or?

Post by tshot » Sat Aug 04, 2018 5:07 pm

Heya there!

Sorry to ask this but ive got confused when i installed the trial version.

Ive read on many forums that Aster can work with a single GPU, it just shares for each seat. But when i installed Aster there was a popup message that indicates that Aster does NOT support single GPU (For 2+ seats), so not sure if i did read it wrog or whats up with this

So the question is, do i need double GPU for just 2 seats? or the the single GPU shares?

BluesElwoo
Posts: 2
Joined: Tue Aug 07, 2018 3:15 am

Re: So, Aster does need double GPU or?

Post by BluesElwoo » Tue Aug 07, 2018 3:28 am

I think I saw this message, and I think I was using nvidia surround. I was able to use my single graphics card when I had extended the desktops rather than having surround enabled. Cant remember what the AMD equivalent of surround is, but try extended desktops in your windows display settings.

zaku49
Posts: 4
Joined: Sun Feb 05, 2017 9:23 am

Re: So, Aster does need double GPU or?

Post by zaku49 » Sat Aug 18, 2018 2:55 am

It only needs one, make sure the displays are extended.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest