Terminal two no audio at all

Post Reply
robsterman02
Posts: 17
Joined: Tue Sep 27, 2016 6:37 am

Terminal two no audio at all

Post by robsterman02 » Fri Mar 10, 2017 7:33 pm

I have a licence for aster but Im having sound problems on terminal two where no sound cards are displayed for either terminal on aster while is being displayed on it theres no way of uninstalling my settings and theres an issue when resetting my system that no changes are made. I would like to know of any quick fixes or solutions that I could try.
System:
Dell Xps 2011 i7 cpu
Intel graphics 4600 8gb Hdmi/Dp
Nvidia gtx 645 1gb Hdmi/Dp/dvi
1tb memory
Ram 3gb extra
System does not register aster having any sound on terminal two for all displays when opening aster on terminal two but on terminal one everything is good except sound is assigned to T2 and does not work.

beast2040
Posts: 71
Joined: Sun Sep 21, 2014 2:52 pm

Re: Terminal two no audio at all

Post by beast2040 » Sun Mar 12, 2017 5:02 pm

Run the following patch file, that usually fixes the error with sound devices.
(after running this patch, it is necessary to restart the system, so changes would take effect).

ajsman
Posts: 3
Joined: Sun Oct 08, 2017 10:33 pm

Re: Terminal two no audio at all

Post by ajsman » Sun Oct 08, 2017 10:36 pm

I have the same issue and patch was done to no avail. Any further suggestions please?

psychrabi
Posts: 10
Joined: Tue Jul 04, 2017 1:49 pm

Re: Terminal two no audio at all

Post by psychrabi » Tue Oct 17, 2017 12:35 pm

Are you using separate sound card or trying to have audio from front panel and back panel?
If you have realtek audio, then in the realtek audio uncheck the option to combine similar ports (may be written differently)

and then try to assign to the second monitor

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests